Over ons

Bondgenootschap

OuderWijzer is een bondgenootschap van partijen die geloven dat een mind change op het vlak van ouderschap nodig is. Zij geloven dat investeren in aandacht voor ouderschap en opvoeden resulteert in een gezondere veerkrachtige nieuwe generatie.

Dat betekent dat OuderWijzer de optelsom is van alle bondgenoten die samen de missie onderschrijven en daar een passende bijdrage aan leveren. Hieronder vallen bijvoorbeeld Stichting Het Vergeten Kind, het NCJ (Nederlands Centrum Jeugdgezondheid, kenniscentrum van de jeugdgezondheidszorg) en Sardes (Alles is Gezondheid). Maar ook tientallen andere organisaties hebben zich aangesloten bij dit bondgenootschap, kijk voor een overzicht hiervan op deze pagina. Aldus bestaat uit OuderWijzer uit een groeiend bondgenootschap, zowel op landelijk als lokaal niveau.

We hopen een zo breed mogelijke beweging te worden, met partijen die het manifest ondertekend hebben en zich eraan committeren. Een beweging die ook op beleidsniveau het ouderschap mede kan agenderen.


Even met iemand praten? Gebruik de chatfunctie. Ons online team staat voor je klaar.