Bondgenoten OuderWijzer

OuderWijzer is een open, groeiend, bondgenootschap van organisaties en professionals uit alle hoeken van de samenleving die een gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen en geloven dat investeren in aandacht voor ouderschap en opvoeden resulteert in een gezondere veerkrachtige nieuwe generatie.

Waarom OuderWijzer

Omdat in Nederland ouderschap en het opvoeden gezien worden als iets vanzelfsprekends en ‘natuurlijks’. Hierdoor bereiden ouders zich nauwelijks voor op misschien wel de belangrijkste taak in hun leven.

Terwijl ouderschap iedere ouder af en toe onzeker maakt. Iedereen heeft wel eens twijfels of behoefte aan steun en een beetje inspiratie.

Hiertoe willen wij een ‘mindchange rondom ouderschap’ realiseren: Het is het nieuwe normaal om bewust bezig te zijn met ouderschap en te praten over je vragen en twijfels.

Wij zoeken bondgenoten!

Wij zoeken positieve en daadkrachtige bondgenoten die samen met ons aan deze mindchange werken en willen bouwen aan een universeel preventief programma voor ouders, van zwangerschap tot het kind op eigen benen staat.

Samen brengen we de mindchange op gang. 

Samen willen we laten zien dat positief en aandachtsvol werken met ouders resulteert in een gezondere veerkrachtige nieuwe generatie waarbij ouders beter voorbereid en toegerust zijn.


Word jij ook bondgenoot? Meld je aan bij aanmelden@ouderwijzer.nl en download het manifest.


De bondgenoten:


Even met iemand praten? Gebruik de chatfunctie. Ons online team staat voor je klaar.