Oudergids - Zwanger

.. / Zwanger / Voorbereiding geboorte

Logisch dat je als ouder allerlei vragen hebt. Je loopt haast iedere dag wel tegen iets aan wat je nog niet eerder hebt meegemaakt.

Hoe fijn is het dan als je voorbereid bent op wat je te wachten staat?

Gelukkig is dat makkelijker dan je denkt. Zeker met de tips die wij je geven.

Benodigdheden baby

De babyuitzet bestaat uit veel spullen en meubels voor de babykamer, vervoer en de kraamperiode. Waar moet je allemaal aan denken en hoe kun je kosten besparen? (Meer...)

Benodigdheden baby

Babyuitzet

Als je een baby krijgt, moet je een aantal benodigdheden van tevoren aanschaffen. Wat heb je meteen na de geboorte nodig aan kleding, verzorging, luiers en andere benodigdheden? (Meer...)

Babyuitzet

Veilig babybed

Je baby slaapt het best in een eigen bed. Waar moet een veilig babybed en de bedinrichting aan voldoen? (Meer...)

Veilig babybed

Babyautostoeltje

Je baby kan in principe meteen vanaf de geboorte vervoerd worden in aan babyautostoeltje. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een babyautostoeltje? (Meer...)

Babyautostoeltje

Kinderwagen

Een kinderwagen heeft een platte bak en is bedoeld voor baby’s tot ongeveer 6 maanden oud. Waar let je op bij het kopen van een veilige kinderwagen? (Meer...)

Kinderwagen

Buik- of rugdrager

Het bij je dragen van je baby in een buik- of rugdrager is goed voor de hechting tussen jou en je baby. Welke types zijn er en hoe draag je je baby veilig? (Meer...)

Buik- of rugdrager

Kruik

Als je een kruik gebruikt voor je baby of tijdens de zwangerschap, moet je deze altijd eerst controleren. Waar let je op bij het gebruik? (Meer...)

Kruik

Meer artikelen inladen

Even met iemand praten? Gebruik de chatfunctie. Ons online team staat voor je klaar.